Wat een support!! :-)

0 Comments

De derde dag zit er al weer bijna op en we zitten nu al op de €700 die we mogen afdragen aan Pink Ribbon. We zijn super blij met alle support, dank daarvoor! De volgende stap is dat we meer volgers krijgen om zo nog een breder draagvlak te krijgen. Dus, volg ons op Instagram @mattiesgobaltic en Facebook https://www.facebook.com/MattiesgoBaltic

Natuurlijk komen er meer blogs de komende periode. We zullen bijhouden waar we staan mbt de donaties en zullen laten zien hoe we ons voorbereiden op de reis. Daarin zal het prepareren van de auto, wat we elf natuurlijk doen, ook wat aandacht krijgen hier op het blog. We zullen immers ergens moeten gaan slapen, DE AUTO..ergens zullen we het eten moeten gaan maken, DE AUTO…. of buiten de AUTO, we zullen dagelijks een flinke afstand afleggen, OOK WEER DE AUTO… Al met al gaan jullie zeker weer wat horen van ons.

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *