2e weken aan donaties voor Pink Ribbon!

0 Comments

We zijn alweer in de tweede week van onze actie “Matties go Baltic voor Pink Ribbon” en we blijven bijna dagelijks donaties binnen krijgen. Super top!

Natuurlijk blijven enthousiast doorgaan en zijn we naast de donateurs ook opzoek naar sponsoren. We hebben voor de komende weken nog een aantal leuke kleine acties bedacht. Een daarvan zal in de maand April van kracht zijn in een supermarkt (AH City center Veldhoven). De statiegeldbonnen kunnen in de maand April namelijk in de blauwe bus gegooid worden. Aan het einde van die maand, zal het tegoed van alle deze bonnen ten gunste komen van Pink Ribbon. (zie hieronder indicatie foto) Super top, toch! Dus, boodschappen doen en flessen inleveren bij de AH in het City center. 😉

gebruik deze bus in April wanneer je Pink Ribbon wilt ondersteunen.

We zullen in de volgende blogs elke keer wat vertellen over de acties die we gepland hebben staan. Heb jij ook een goed idee hoe we geld bijeen kunnen brengen voor Pink Ribbon, laat dan een berichtje achter 👍. We kunnen alle hulp gebruiken.

Tevens willen we onderstaande personen bedanken voor hun donatie aan Pink Ribbon:

  • Fam. Verkuijlen
  • M. vd Heuvel
  • J. van Dooren

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *