1 maand aan het werk voor Pink Ribbon!!

0 Comments

We zijn vandaag 1 maand live op social media 🙂 De start is absoluut boven verwachting verlopen en we zijn dan ook erg dankbaar voor alle steun die we hebben gehad. We hebben ongelooflijk veel donaties mogen ontvangen voor #Pink Ribbon, maar daarnaast hebben we ook steun gehad van bedrijven die ons gaan sponsoren.

Soms komt steun ook in andere vormen, zoals in de vorm van “Landkaarten”. Zoals jullie weten moeten we de rally rijden zonder GPS en voornamelijk op B-wegen. Landkaarten zullen dan zeker fijn zijn om bij de hand te hebben. Daarover een een volgende vlog wat meer.

Maar waar staan we na een MAAND! 🙂 We hebben €1275,- gedoneerd gekregen voor #Pink Ribbon. Iedereen bedankt voor zijn/ haar bijdrage in dit geheel. Onze volgende mijlpaal is €2k. Om hiernaar toe te werken, gaan we een aantal collectebussen verspreiden. De eerste komt te staan in Waterrijk bij Haarstudio Sandra. Sandra bedankt voor het creëren van deze mogelijkheid. Welke andere mogelijkheden kunnen we nog benutten, om de inzameling van donaties te verhogen? Laat het ons weten via de comments onder de vlog. 🙂

Deze collectebus staat oa bij Haarstudio Sandra in Waterrijk, Eindhoven.

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *