Coenen concept Eindhoven

Wij willen Coenen concept graag bedanken voor hun sponsoring aan de “Matties go Baltic voor Pink Ribbon. Onder hun motto “Niets is onmogelijk!” zullen wij straks aan deze charity rally starten.

Coenen concept is interieur bouwer voor zowel bedrijven als particulieren.

Of u nu kiest voor een strak en minimalistisch interieur of voor een klassieke inrichting, Coenen concept ontwerpt en produceert graag uw meubelstuk op maat. U bent hierbij verzekerd van een optimale kwaliteit, originaliteit en detaillering.

Kwaliteit leveren begint bij het begin. Voordat ze gaan tekenen, brengt Coenen concept uw wensen dan ook uitgebreid in kaart. Liefst bij u thuis of op uw werk, zodat ze een goed beeld kunnen vormen van uw leef- of werkomgeving, de beschikbare ruimte en uw smaak en wensen, waarop ze hun ontwerp vervolgens kunnen aanpassen.

Na goedkeuring van de offerte maken zij steevast een duidelijk en geoptimaliseerd 3D-ontwerp waarop duidelijk zichtbaar is wát u van hun interieurbouwers mag verwachten. Dankzij het uitgebreide machinepark, met onder andere een computergestuurde CNC-machine, maakt Coenen concept al uw meubelstukken in eigen huis; snel, efficiënt en nauwkeurig.

Voor vragen kunt U bij Hans & Lars terecht, zie link hieronder voor meer informatie:

http://www.coenenconcept.nl

Donated: 150